Ai nevoie de ajutor? Nu ezita sa ne contactezi 0721566598

Termeni

Termeni si Conditii/ Politica de Confidentialitate

Cine suntem noi?

https://artcado.ro/ este responsabil de prelucrarea datelor tale cu caracter personal pe care le colectăm direct de la tine sau din alte surse.

 

Potrivit legislației, noi suntem un operator de date cu caracter personal. Pentru ca datele tale să fie prelucrate în siguranță, am depus toate eforturile să implementăm măsuri rezonabile pentru a proteja informațiile tale personale.

 

Cine esti tu?

Potrivit legislației, tu, persoana fizică beneficiară a serviciilor și/sau produsele noastre, reprezentantul ori persoana de contact a unei companii sau persoana aflată într-o relație de orice fel cu compania noastră, ești o „persoană vizată”, adică o persoană fizică identificată sau identificabilă. Pentru a fi complet transparenți în privința prelucrării de date și pentru a-ți permite să îți exerciți cu ușurință, în orice moment, drepturile, am implementat măsuri pentru a facilita comunicarea dintre noi, operatorul de date și tu, persoana vizată.

 

Angajamentul Nostru

Protecția informațiilor tale personale este foarte importantă pentru noi. De aceea, ne-am luat angajamentul să respectăm legislația europeană și națională privind protecția datelor cu caracter personal, în special Regulamentul (UE) 679/2016, cunoscut și sub denumirea de GDPR.

  1. Consimțământ pentru Utilizarea Fotografiilor: Prin utilizarea serviciilor noastre și furnizarea de fotografii personale pentru produse personalizate, sunteți de acord cu prelucrarea și utilizarea acestor imagini în scopuri comerciale, inclusiv prezentarea produselor pe site-ul nostru și pe platformele de social media asociate.

  2. Confidențialitate și Securitate: Ne angajăm să asigurăm confidențialitatea și securitatea datelor dvs. personale. Imaginile furnizate vor fi tratate cu grijă și nu vor fi distribuite sau utilizate în afara contextului specific menționat.

  3. Drepturile Utilizatorului: Aveți dreptul de a retrage consimțământul în orice moment. Pentru a face acest lucru sau pentru a solicita ștergerea datelor dvs., vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact@artcado.ro

  4. Actualizări ale Termenilor și Condițiilor: Ne rezervăm dreptul de a actualiza acești termeni și condiții. Orice modificări vor fi aduse la cunoștință pe această pagină și vor necesita reconfirmarea consimțământului dvs. în cazul în care afectează prelucrarea datelor dvs. personale.

  5. Contact: Pentru întrebări sau nelămuriri cu privire la acești termeni și condiții, vă rugăm să ne contactați la contact@artcado.ro

Schimbări

Putem schimba această Politică de confidențialitate în orice moment. Toate actualizările și modificările prezentei Politici sunt valabile imediat după notificare, pe care o vom realiza prin afișare pe site și/sau notificare pe e-mail.

 

Ce fel de informații colectăm despre tine?

Atunci când navighezi pe site-ul nostru, completezi formularul de contact, ne transmiți o solicitare pe e-mail sau ne contactezi în orice alt scop și pe orice alt canal de comunicare, ne vei comunica următoarele date personale, pe care le colectăm direct de la tine sau din alte surse, cum ar fi:

 

Numele și prenumele

Adresa de e-mail

Numărul de telefon

Compania pe care o reprezinți

Comenzile plasate

Funcția pe care o ai în cadrul companiei

Este posibil să colectăm date prin module cookie sau alte tehnologii similare, precum:

 

Adresa IP

Navigatorul de internet

Locația

Paginile web pe care le accesezi pe site-ul nostru

Informațiile Tale

 

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. Artcado.ro isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi accesata in aceasta pagina.

 

Accesul/vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune Termenilor si conditiilor de ultilizare, si implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestea si reprezinta intelegerea dintre parti.

 

Relatia dintre parti este guvernata de urmatoarele acte normative:

 

OG nr. 21/1992 privind protectia consumatorilor

 

OUG nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii

 

Legea nr. 363/2007 privind combaterea practicilor incorecte ale comerciantilor in relatia cu consumatorii si armonizarea reglementarilor cu legislatia europeana privind protectia consumatorilor

 

Legea 365/2002 privind comertul electronic

 

artcado.ro garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul artcado.ro si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau fara acordul prealabil scris al acesteia. 

 

Produsele personalizate/gravate nu pot fi returnate conform OUG 34/2014, continut intreg aici: https://anpc.ro/anpcftp/legislatie/oug_34_140616.pdf

 

Intregul continut al site-ului artcado.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date – este proprietatea artcado.ro si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul S.C ARTCADO PERSONALIZARE SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

 

Domeniul artcado.ro este detinut de catre S.C ARTCADO PERSONALIZARE SRL . Utilizarea acestei marci, a domeniului sau a numelor de comercializare, siglelor si emblemelor, in forma directa sau „ascunsa” (de tipul, dar nu limitat la, meta taguri sau alte tehnici de indexare, cautare web) fara permisiunea prealabila scrisa este interzisa si se pedepseste conform legii.

 

Produsele prezentate pe artcado.ro, sunt produse si comercializare de S.C ARTCADO PERSONALIZARE SRL Preturile produselor pot fi schimbate oricand. Verificati pretul final de vanzare inainte de a achizitiona un produs.

 

Coș de cumpărături
Scroll to Top