Ai nevoie de ajutor? Nu ezita sa ne contactezi 0721566598

Portofele Personalizate

Livrare gratuită pentru portofele personalizate.

Dacă vrei să surprinzi o persoană dragă cu un cadou util, însoțit de un mesaj plin de emoție, ai ajuns unde trebuie! Un portofel personalizat poate fi cadoul perfect pentru un tată, un bunic, un iubit/soț, un prieten drag sau chiar un șef – este un obiect util și uneori indispensabil bărbaților. Ai la dispoziție o gamă variată de portofele din piele naturală sau sintetică, din care poți alege modelul dorit, cu o compartimentare potrivită pentru nevoile persoanei pe care vrei să o surprinzi. După ce ai ales modelul, te poți gândi și la un mesaj ce va fi gravat ulterior pe suprafața portofelului – poate fi un mesaj plin de iubire și emoție, un mesaj pragmatic sau din contră, un mesaj amuzant.

Afișez 1 - 20 din 57 de rezultate

Aceste portofele personalizate reprezintă un cadou perfect pentru orice ocazie și o modalitate inedită de a-ți arăta aprecierea față de o persoană. Partea cea mai dificilă este să compui un mesaj care să integreze toate emoțiile și sentimentele pe care le ai pentru o persoană. Dacă ești în pană de idei atunci când vine vorba de mesaje gravate, te poți inspira din modelele deja existente în magazinul nostru online.

Alege să îi surprinzi pe cei dragi cu un cadou pe măsură! Cu siguranță nu se vor despărți prea curând de un astfel de portofel personalizat, mai ales că de fiecare dată când îl vor scoate din buzunar sau din geantă, vor reciti același mesaj plin de emoție.

Coș de cumpărături
Scroll to Top